Fadøl & anlæg

Udlejning af fadøl & anlæg til din næste fest

Lej for kun DKK 350,- pr. dag
Lej anlæg uden fustage 1250.-

Oplev ægte smag med vores fadøl og anlæg til leje! Vi er stolte af at introducere Bryggeriet Thisted Bryghus – Siden 1902 har Thisted Bryghus fremstillet øl af høj kvalitet. Som et af landets mest innovative bryghuse, udforsker de hver dag øllets historie og brygge-traditioner, hvor de blandt andet leger med ingredienser fra den lokale natur. Det gør, at de hvert år sender unikke øl på markedet, der hylder traditionelle smage og pirrer smagssanserne med nye fristelser.

Hos Louises Cool Party leverer vi kun øl fra Thisted Bryghus

Såfremt I står og skal afholde et arrangement, hvortil I ønsker leje af fadølsanlæg, kan vi hos Louises Cool Party give jer en hjælpende hånd med både levering og afhentning af et fadølsanlæg før og efter festen.

Fadøl
Tilbehør til fadølsanlæg
Diverse

Afhentning og levering

Vi stræber efter at gøre din oplevelse med vores service så problemfri som muligt. Derfor tilbyder vi levering direkte til din dør for at sikre, at du kan fokusere på at nyde begivenheden uden at bekymre dig om logistikken.

Levering til stueetagen er altid inkluderet i vores service. Bor du på første sal eller højere? Bare lad os vide det på forhånd, så vi kan finde den bedste løsning.

Udlejning af fadøl & anlæg til din næste fest

Skynd dig at reservere vores fadøl anlæg til din kommende begivenhed. Lad os hjælpe dig med at sprede glæden og skabe et uforglemmeligt indtryk.

Udfyld formularen og book din dato. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information

Andre produkter

Har du nogle spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information eller hvis du har spørgsmål.

Levering

Udbringningstider for service og festudlejning: alle ugens dage, efter aftale.