En lækker sammensat 3 retters menu.
Bordbestilling på 8692 3847
Forretter:
- - Varmrøget laks med citrondressing dertil avokadosalat med tomater og grillet artiskokker.
- - Pangasiusfilet med laksesouffle på spæd salat dertil limedressing.
- - Carpaccio af okseinderlår med æblesalat, pinjekerner og parmesan.
Hovedretter:
- - Braiseret perlehøne med savojkål- og rodfrugtesautè, porrekartoffel og mild sennepssauce samt årstidens grønt.
- - Helstegt oksefilet med rødvinssauce, pommes duchesse, rodfrugtecreme, ristet svampe, gulerodsgratin og bønner med bacon.
- - Lammeskank med lakrids sauce, pommes duchesse med sellericreme og pesto samt årstidens grønt.
Desserter:
- - Creps suzette med cognac og appelsin samt hjemmelavet is
- - Bananasplit med 2 sauce og flødeskum
- - Karamelrand med lakridsis
Der kan tilkøbes en speciel sammensat vinmenu ( 1 glas til hver ret) til menuen for 250,-
Der kan købes et enkelt glas for 75,-