Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleon Prestige Pro825

Her får du en luksuriøs indbygningsgrill fra Napoleons Prestige Pro-serie udstyret med både infrarød bagbrænder og Sizzle Zone.

Prestige Pro-grillen er udstyret med hele otte brændere i 304 rustfri stål fordelt under to låg. Det ene grillareal måler 72 x 46 cm, hvor der er plads til at grille lækre retter til familie og gæster. Grillen har som en ekstra funktion en integreret røgeindsats med brænderør, der giver mulighed for at eksperimentere med røgflis og frembringe lækkert og smagfuldt kød.

Under låg nummer to finder vi et grillareal på 47 x 46 cm og en dobbeltindbygget Sizzle Zone, der på bare 30 sekunder kan opnå temperaturer op til 900°C - perfekt til hurtig, direkte grillning, wok og forsegling af dine steaks. Brænderøret kan benyttes til langtidsgrillning, så du blandt andet kan lave din egen pulled pork.

De to dobbeltvæggede låg er udstyret med Lift Ease, der gør dem lette at åbne og lukke, og det smarte Night Light-lys i kontrolknapper og låg gør det let at grille, selv efter mørkets frembrud.

Prestige Pro-indbygningsgrillen kan kombineres med forskellige moduler og underskabe fra Napoleons Oasis-serie for at skabe dit helt eget udekøkken med både tilberednings- og opbevaringsplads, tilpasset din terrasse eller have.

Produktinformation:

  • Mål: 133 x 65 x 58 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 72 x 46 / 47 x 46 cm
  • Antal brændere: 8 stk.
  • Materiale: rustfri stål
  • Passer til: Napoleons Oasis moduler til udendørskøkken
DKK 34999,00