Bestil 7 dage før Fragtpris fra 125 kr.

Napoleon Prestige Pro500

Her får du en luksuriøs indbygningsgrill fra Prestige Pro-serien med hele 4 hovedbrændere, der gør dig til familiens grillmester i egen baghave

Prestige-grillen byder på et grillareal på hele 71 x 45 cm, der giver dig rigeligt med plads til at kreere velduftende grillfavoritter til familie, venner og gæster. Grillen har plads montering af rotisseri, hvor en stærk infrarød bagbrænder sørger for ekstra god varme (rotisseri medfølger ikke).

Grillen er udstyret med Sear Plates™ i to niveauer, der sikrer at grillens varme bliver jævnt fordelt på hele grillarealet.

Al udvendigt på grillen er udført i rustfri stål, og med sin Lift Ease funktion, er det dobbeltvæggede låg ganske let at åbne og lukke i en let og glidende bevægelse.  Grillens kontrolknapper lyser til dig i mørket, så du uden problemer kan grille videre når solen er gået ned bag horisonten.

Prestige Pro-indbygningsgrillen kan nemt kombineres med Napoleons udvalg af forskellige moduler og underskabe, så du kan bygge dit helt eget udekøkken med både tilberednings- og opbevaringsplads, tilpasset dine behov og størrelsen på din terrasse.

Produktinformation:

  • Mål: 78 x 52 x 59 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 71 x 45 cm (L x B)
  • Antal brændere: 4
  • Materiale: rustfri stål
  • Passer til: Napoleons Oasis moduler til udendørskøkken
DKK 17999,00