Gary og Kathy Jordan har produceret verdensklasse-vine i Stellenbosch siden 1992 og ejendommens historie går over 300 år tilbage i tiden. Stilen i vinene er kendt for at være mere europæisk end sydafrikansk. Jordan har ry for at være det mest præmierede hus i Sydafrika.
Cobblers Hill er navnet på en af Jordans vingårde, beliggende på 15 år gamle vest vendte marker, hvor jordbunden består af nedbrudt granit. Her dyrkes vinstokke bestående af Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. Denne vingård giver et lavt udbytte og sikrer derfor en koncentreret frugtsmag.
Vinen gennemgår gæringsprocessen på rustfri ståltanke, hvor vinen pumpes over tre gange dagligt. Efter presning kommer vinen på fade, hvor den afslutter malolaktisk gæring på de bedste udvalgte barrique og lagrer i alt hele 24 måneder.
Cobblers Hill består af 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 20% Cabernet Franc og udtrykker ultimativt Jordans terroir med alle sine nuancer:
Kompleks mørk chokolade, sorte kirsebær og cassis fletter sammen med den overdådige brombærfrugt med antydninger af mynte og ristet vanilje. Denne vin er en stor mundfornemmelse med tætte lagdelte modne tanniner og en smuk balance og elegance.
Perfekt til kalve -og oksekød!